Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crème de coco
- 200 g de lait de coco
- 80 g de sucre roux
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 150 g de jus de pamplemousse (1 pamplemousse env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1179.8 kJ / 282.2 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 83.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1 Std.
Crèmes aux framboises
4hod. 25min
Menu light - Mousses de fromage blanc aux fruits exotiques
3h 40min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 Min
Mousse aux fruits de la Passion
4h 40min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12小时 15 分钟
Cheesecake avocat-citron vert
12小时 15 分钟
Cheesecake et coulis de fraises
1 Std. 5 Min
Mousse aux fruits rouges et amandes
15 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Crème dessert au thym citron
30 Min