Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crème de coco
- 200 g de lait de coco
- 80 g de sucre roux
- 2 g d'agar-agar (1 sachet)
- 150 g de jus de pamplemousse (1 pamplemousse env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1179.8 kJ / 282.2 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 17.3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 83.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entremets ananas aux petits-beurre
3h 15 min
Crème à la pistache (sans lactose et sans gluten)
12 godz. 15 min
Coulant citron-curry
3h
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Cheesecake avocat-citron vert
12 godz. 15 min
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Gratin de figues
25 min
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2h 30 min
Cheesecake au citron léger
4h 20min
Muffins mangue, cœur caramel
55min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min