Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
1056 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Marinated Peppers
55 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Portuguese Leeks
45 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min