Urządzenia i Akcesoria
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
1056 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20min
Cranberry Sauce
1h
Mint Courgettes
30min
Green Bean Casserole
1h 30min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Blueberry and Balsamic Dressing
5min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Hawaiian Salad with Honey and Lime Dressing
15min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Detox Salad
10min