Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Red Peppers with Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
360 g
Składniki
-
20 g olive oiloil20 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
onions cut in wedges170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fried Vegetable Mixture
30 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min