Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Red Peppers with Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
360 g
Składniki
-
20 g olive oiloil20 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)200 g
-
onions cut in wedges170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 360 g
Sód
9 mg
Białko
4 g
Kalorie
1166 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min