Urządzenia i Akcesoria
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
daikon (Japanese radish) ends trimmed, trimmed, if1000 g
necessary, to fit blade width -
2 beef stock cubes (for 0.5 l each), crumbledbeef stock paste, homemade2 heaped Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
beef fillet steak thinly sliced (approx. 1-2 mm)300 g
-
fish sauce10 g
-
fresh coriander leaves thinly chopped (1-2 mm)10 g
-
spring onion finely sliced (1-2 mm)10 g
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
lime sliced1
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh chilli thinly sliced (2 mm)1
-
Thai chilli sauce (opcjonalnie) for garnishing
-
hoi sin sauce (opcjonalnie) for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
997.8 mg
Białko
22.2 g
Kalorie
1263.9 kJ /
302.1 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ravioli Broth with Beef
30 min
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Miso Carbonara Udon
25 min
Sicilian Iced Coffee
4 godz. 10 min
Soy Milk and Steamed Buns
1 godz. 30 min
Mussels Mariniere
25 min
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 min