Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de haddock, coupé en morceaux
- 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 10 g de beurre doux
- 350 g de pousses d'épinards frais
- 150 g de roquette
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte au poireau et saumon fumé
1hod. 10min
Quiche oignon-artichaut
1h 35 phút
Quiche épinard-tomate
1h 45 min
Pizza épinard-feta
1hod. 10min
Tarte printanière
50 min
Tarte aux épinards et citron confit
1h 20 min
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Quiche aux oignons, panais et au camembert
1h
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1h
Soufflé aux épinards et deux fromages
35min
Quiche aux fanes de radis
45 min
Tarte au thon et à la ratatouille
1h 30min