Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de haddock, coupé en morceaux
- 350 g de lait demi-écrémé
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 75 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
La garniture
- 10 g de beurre doux
- 350 g de pousses d'épinards frais
- 150 g de roquette
- 3 œufs
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 22.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte au poireau et saumon fumé
1 Std. 10 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Tarte aux 3 légumes
1 Std. 25 Min
Quiche saumon, épinards, feta
1 Std.
Tarte fine aux sardines
45min
Quiche au brocoli et au chou-fleur
1 Std. 20 Min
Tarte printanière
50min
Pizza à la betterave
1 Std. 30 Min
Tarte aux légumes croquants
1 Std.
Tarte aux épinards et citron confit
1 Std. 20 Min
Quiche oignon-artichaut
1h 35 min
Pizza tomate et roquette
1 Std.