Urządzenia i Akcesoria
Kochsalami
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 20 godz. 30 min
2 Stück
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett170 g
-
Faschiertes (vom Rind)210 g
Zubereitung
-
Crushed Ice (siehe Tipp)130 - 230 g
-
Wasser kalt1030 g
-
Zwiebeln20 - 30 g
-
Gewürz Compound für Kochsalami (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Faschiertes (vom Schwein) gekühlt in Stücken (1 cm)210 g
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
2903 mg
Białko
52 g
Kalorie
3525 kJ /
842 kcal
Tłuszcz
71 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
26 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Extrawurst
14 godz. 10 min
Eierwurst
14 godz. 30 min
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Paprika-Geflügel-Wurst
14 godz. 30 min
Geflügelleberkäse
14 godz. 15 min
Scharfer Würstelsenf
96 godz. 5 min
Kalbsleberwurst im Glas
5 godz. 40 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min