Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 170 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 210 g Faschiertes (vom Rind)
Zubereitung
- 130 - 230 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1030 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Kochsalami (siehe Tipp)
- 210 g Faschiertes (vom Schwein), gekühlt in Stücken (1 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3525 kJ / 842 kcal
- Białko
- 52 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Tłuszcz nasycony
- 26 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 2903 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bayerischer Leberkäse
14 Std. 30 Min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Käswurst
27hod. 30min
Grobe Streichwurst
13h
Weißwurst im Glas
14 Std. 30 Min
Geflügelleberkäse
14hod. 15min
Altbayerischer Leberkäse
25h 5 min
Weisser Leberkäse
14 Std. 30 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4h 50min
Knoblauchgrundstock
1h
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min