Kochsalami

Kochsalami

3.5 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 20 godz. 30 min
2 Stück

Składniki

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
    170 g
  • Faschiertes (vom Rind)
    210 g
Zubereitung
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    130 - 230 g
  • Wasser kalt
    1030 g
  • Zwiebeln
    20 - 30 g
  • Gewürz Compound für Kochsalami (siehe Tipp)
    1 Päckchen
  • Faschiertes (vom Schwein) gekühlt in Stücken (1 cm)
    210 g
  • Öl zum Einfetten
  • Wasser warm
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 842 kcal / 3525 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 71 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 26 g
Sód 2903 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...