Urządzenia i Akcesoria
Frühstücksfleisch im Glas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz. 30 min
4 Gläser
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett, (siehe Tipp)150 g
-
400 g Faschiertes (vom Schwein)Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)400 g
Zubereitung
-
Crushed Ice (siehe Tipp)50 g
-
Wasser kalt50 g
-
Gewürz Compound für Frühstücksfleisch (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Wasser warm1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Sód
1903 mg
Białko
25 g
Kalorie
1369 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Pikantwurst
14 godz. 10 min
Extrawurst
14 godz. 10 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2 godz. 45 min
Apfel-Zwiebel-Schmalz
45 min
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13 godz.
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Kochsalami
20 godz. 30 min
Käse-Leberkäse
14 godz. 15 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min