Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 150 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett, (siehe Tipp)
-
400
g Schweinefleisch, sehnenfrei, (siehe Tipp)
lub 400 g Faschiertes (vom Schwein)
Zubereitung
- 50 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Frühstücksfleisch (siehe Tipp)
- 1000 g Wasser, warm
- Wartości odżywcze
- na 1 Glas
- Kalorie
- 1369 kJ / 327 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1903 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bayerischer Leberkäse
14u. 30min
Eierwurst
14u. 30min
Pikantwurst
14h 10min
Wiener Wurst
25 Std. 30 Min
Grobe Streichwurst
13h
Kochsalami
20sa 30 dk
Weißwurst im Glas
14u. 30min
Geflügelleberkäse
14 Std. 15 Min
Weisser Leberkäse
14u. 30min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2sa 45 dk
Almbutter
40 min
Feine Streichwurst
14u. 30min