
Urządzenia i Akcesoria
Eierwurst
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 30 min
2 Stück
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett200 g
-
Faschiertes, gemischt300 g
Zubereitung
-
Ei, hartgekocht1
-
rote Paprikaschoten40 g
-
Crushed Ice (siehe Tipp)180 - 280 g
-
Wasser kalt1070 g
-
Gewürz Compound für Pikantwurst (siehe Tipp)1 Päckchen
-
Öl zum Einfetten
-
Wasser warm1000 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
814 kcal /
3411 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
2527 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Wurst & Co
20 Przepisów
Austria
Austria