
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 300 g Geflügelfleisch (Keule von Pute oder Huhn), ausgelöst, ohne Haut, sehenfrei
-
200
g Sonnenblumenöl, (siehe Tipp)
lub 200 g Rapsöl
Zubereitung
- 170 - 270 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 1060 g Wasser, kalt
- 20 - 30 g Zwiebeln
- 1 Päckchen Gewürz Compound für Geflügelwurst (siehe Tipp)
- 30 - 40 g roter Paprika, in Stücken (1-2 cm)
- Öl zum Einfetten
- 1000 g Wasser, warm
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 4819 kJ / 1151 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 110 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 3026 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Geröstete Leber
30 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Grobe Streichwurst
13h
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14h 30min
Pizza-Leberkäse
14h 20 min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Almbutter
40min
Brotchips mit Knoblauchmarinade
35 min
Feine Streichwurst
14h 30min
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
1h 40min
Frische Butter
25 min