Urządzenia i Akcesoria
Joghurt-Kräuterkäsebällchen in Olivenöl
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 85 godz. 25 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
Milch1000 g
-
Naturjoghurt Bio120 g
-
Zitrone unbehandelt, 1-2 Streifen Schale abgeschält, 10 g Saft ausgepresst1
-
Zitronenthymian abgezupft3 Zweige
-
Minze abgezupft3 Stängel
-
Salz1 ½ TL
-
Olivenöl370 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Glas
Sód
2035 mg
Białko
20 g
Kalorie
8395 kJ /
2006 kcal
Tłuszcz
202 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
37 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Böhmische Knödel
1 godz. 30 min
Leberpastete im Glas
4 godz.
Slow Cooking BBQ-Rippchen
4 godz.
Spicy-BBQ-Rub
5 min
Frühstücksfleisch im Glas
26 godz. 30 min
Eingelegte Gewürzgurken
10 godz.
Rustikales Brotgewürz
5 min
BBQ-Sauce
25 min
Kräuterlikör
169 godz.
Eingelegte Honiggurken
10 godz. 15 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min