Urządzenia i Akcesoria
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
-
160 g komosy ryżowej (quinoa)
-
600 g napoju migdałowego, niesłodzonego
-
120 g erytrytolu
-
450 g wiśni, mrożonych, bez pestek450 g wiśni, świeżych bez pestek
-
100 g banana, dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
1 łyżeczka agaru
-
migdały, w płatkach do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
82.3 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
830.3 kJ /
198.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
31.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Migdałowa quinoa z owocami
30min
Ryżanka czekoladowo-orzechowa
20min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20min
Gryczanka z orzechami i rodzynkami
25min
Pudding orkiszowo-bananowy z gruszką
30min
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40min
Siemianka
20min
Owsianka z marchewką i daktylami
20min
Kokosowa jaglanka z malinami
30min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45min
Owsianka z komosą ryżową
15min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50min