
Urządzenia i Akcesoria
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
-
komosy ryżowej (quinoa)160 g
-
napoju migdałowego, niesłodzonego600 g
-
erytrytolu120 g
-
wiśni, świeżych bez pestek450 g
-
banana, dojrzałego pokrojonego na kawałki100 g
-
agaru1 łyżeczka
-
migdały, w płatkach do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
198.3 kcal /
830.3 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
31.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
82.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pudding orkiszowo-bananowy z gruszką
30 min
Kokosowa jaglanka z sosem truskawkowo-miętowym
20 min
Warstwowy deser jaglany à la szarlotka
35 min
Deser z nasionami chia z cieciorką i gorzką czekoladą
13 godz. 10 min
Migdałowa quinoa z owocami
30 min
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40 min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50 min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30 min
Owsianka kawowa z orzechami pekan i amarantusem
40 min
Gryczanka z orzechami i rodzynkami
25 min