One pot penne-poireaux

One pot penne-poireaux

3.9 109 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de persil plat frais (d’env. 20 g), effeuillé
  • 50 g de Sbrinz en morceaux (2 cm)
  • ½ citron zeste prélevé à l’économe
  • 550 g de poireaux en morceaux (3 cm)
  • 300 g de pâtes sèches (penne rigate, cuisson 10-12 minutes)
  • 450 g d'eau
  • 300 g de crème entière
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre, moulu (par ex. de Tasmanie)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 613 kcal / 2543 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...