Omelette caprese

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • œufs
    6
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    ¼ de c. à café
  • de tomates-cerises coupées en deux
    220 g
    220 g de tomates poires, coupées en deux
  • de mozzarella coupée en demi-lunes (0,5 cm)
    125 g
  • d'eau
    700 g
  • feuilles de basilic frais effeuillé
    5 - 8
  • crème de vinaigre balsamique pour arroser

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 146 kcal / 611 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 415 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie