Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
240
g di ceci bianchi, in scatola, sgocciolati
lub 240 g di ceci, cotti, sgocciolati - 510 g di acqua
-
25
g di lievito fresco
lub 1 bustina di lievito secco - 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di pancetta di maiale, a cubetti
- 900 g di farina
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan Brioche
8 Std.
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Insalata di würstel e formaggio
Brak ocen
Purè di patate
45 Min
Pane alle olive
2h 20min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Pizza Margherita
2h
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Brak ocen
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Baci di cioccolato e nocciole
1 Std. 25 Min
Crostata di mele
1h 15min