Focaccia di ceci saporita

Focaccia di ceci saporita

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
18 fette

Składniki

  • di ceci bianchi, in scatola sgocciolati
    240 g
    240 g di ceci, cotti, sgocciolati
  • di acqua
    510 g
  • di lievito fresco
    25 g
    1 bustina di lievito secco
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    150 g
  • di pancetta di maiale a cubetti
    150 g
  • di farina
    900 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
    1 rametto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 295 kcal / 1234 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...