
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia di ceci saporita
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
18 fette
Składniki
-
di ceci bianchi, in scatola sgocciolati240 g
-
di acqua510 g
-
di lievito fresco25 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.150 g
-
di pancetta di maiale a cubetti150 g
-
di farina900 g
-
di sale + q.b.1 cucchiaino
-
di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati1 rametto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
295 kcal /
1234 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria