Focaccia di ceci saporita
TM5

Focaccia di ceci saporita

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 240 g di ceci bianchi, in scatola, sgocciolati
    lub 240 g di ceci, cotti, sgocciolati
  • 510 g di acqua
  • 25 g di lievito fresco
    lub 1 bustina di lievito secco
  • 150 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di pancetta di maiale, a cubetti
  • 900 g di farina
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1234 kJ / 295 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy