![Brodo vegetale in polvere Brodo vegetale in polvere](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b61380e8-48c9-4fee-849c-71d3ee1e385a/Derivates/1d9a0ce3-37c8-4e09-81ac-83e9cacc8915.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di sedano di monte fresco con i gambi (circa 20 g)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco con i gambi (circa 20 g)
- ½ mazzetto di timo fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 3 spicchi di aglio
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 350 g di porri, a pezzi (3 cm)
- 350 g di sedano rapa, pelato, a pezzi (3 cm)
- 250 g di carote, pelate, a pezzi (3 cm)
- 100 g di sale
- 3 foglie di alloro secche
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 63 kJ / 15 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pasta frolla
2hod. 5min
Lasagne alla zucca
1h 40min
Marmellata di prugne per la dispensa
55 min
Veganaise - maionese vegana
15 min
Zuppa di zucca
35 min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Spezzatino di agnello
1 Std. 45 Min
Risotto alla zucca
35 min
Brodo vegetale in pasta vegano
1 godz.
Marmellata al frutto della passione e mango
20 min
Marmellata con zucchero gelificante
30 min
Torta di carote
1 godz. 10 min