Crostata salata di spinaci

Crostata salata di spinaci

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

Pasta
  • di farina
    300 g
  • di acqua
    100 g
  • di olio di semi di mais
    100 g
  • di sale
    10 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    2 cucchiaini
Ripieno
  • di Fontina a pezzi (2 cm)
    50 g
  • di salame tipo Milano a pezzi (2 cm)
    150 g
  • di foglie di spinaci fresche lessate e ben strizzate
    300 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    150 g
  • di panna, min. 30% di grassi
    50 g
  • uovo
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 404 kcal / 1690 kJ
Białko 14.7 g
Tłuszcz 25.4 g
Węglowodany 31.3 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...