Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g de remolacha cocida en trozos
- 400 g de harina de trigo
- 5 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharada de miel
- 20 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 4 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 1 cebolla roja en rodajas de 2 mm
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- 100 g de salmón ahumado en lonchas finas, en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 832 kJ / 199 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 514 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus de calabacín con habitas
20 min
Falafel de lentejas rojas y coliflor
2h 30min
Bizcocho de té matcha y coco
50 min
Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos
1 Std. 50 Min
Baba ganoush de calabaza
35 min
Bollos de espelta y queso fresco
45 min
Tarta salada de remolacha, queso feta y rúcula
1 godz. 20 min
Frutos secos tostados con cúrcuma y miel
20 min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15 Min
Tallarines con pesto de remolacha
2h 35min
Pan de molde con espinacas y pipas de calabaza
3h
Brioches de remolacha
2h