Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 huevos duros
- 50 g de queso parmesano
- 170 g de atún al natural (escurrido)
- 240 g de tomate frito
- 10 g de aceite de oliva
- 40 g de mantequilla
- 40 - 50 g de cebolla
- 40 g de harina
- 400 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 930 kJ / 222 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 8.2 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Judías verdes a la carbonara
40 min
Patatas rellenas de gambas
1h
Croque monsieur
30 min
Huevos rotos con patatas y gulas
30 min
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30 min
Rollo de tortilla de patata con jamón, queso y pimiento
50min
Patatas gratinadas al estilo de Saboya (Tartiflette savoyarde)
1h
Huevos gratinados rellenos de jamón
20 min
Patatas rellenas de jamón y gambas
1h
Macarrones a la carbonara
25min
Huevos a la florentina
40 min
Pañuelos carbonara
35min