Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
green asparagus500 - 700 g
-
Parmesan cheese cut in pieces30 g
-
water1200 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
basmati rice200 g
Berry Foam
-
caster sugar140 g
-
frozen mixed berries500 g
-
lemon juicelime juice10 - 30 g
-
egg white from medium egg1
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
-
liquid vegetable stock100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
extra virgin olive oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
916 mg
Białko
15 g
Kalorie
2580 kJ /
616 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce (TM6 & TM5)
30 min
Béarnaise Sauce
15 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min