Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pois chiches blancs secs
- 400 g d'eau
- 60 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de curcuma en poudre
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de filets de cabillaud, coupés en bâtonnets (2 x 5 cm)
- 20 g d'oignon
- 450 g de chair de potiron, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 1 brin de romarin frais, équeuté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268.3 kJ / 302.8 kcal
- Białko
- 28.3 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 12.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 485.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanadillas
45min
Empanadas au poulet
1h 50 min.
Cheese naan indien
2 Std. 40 Min
Falafels sauce tomate et lait de coco
9 Std.
Riz au poulet hainanais
1h 20min
Brioches farcies au porc et aux poireaux
3 Std. 30 Min
Cheese naans au curry et à la coriandre
3 godz. 5 min
Bruschetta aux champignons et légumes d'automne
Brak ocen
Buns aux légumes et fromage
3h 45min
Fish cakes de sardines et pommes de terre
2h 10min
Curry indien
1h 5min
Burger maison au steak de pois chiches
3 Std. 40 Min