Urządzenia i Akcesoria
Espaguete integral com ricota e rúcula
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porções
Składniki
-
água1500 g
-
sal2 c. chá de
-
azeite40 g
-
espaguete integral400 g
-
dentes de alho2
-
salsinha fresca apenas as folhas2 ramos de
-
ricota cortada em cubos150 g
-
rúcula20 g
-
tomate seco cortado em tiras20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Sód
323 mg
Białko
10 g
Kalorie
1509 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Morango spritz sem álcool
Brak ocen
Coxas de galinha teriyaki
Brak ocen
Aperol spritz
5 min
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
Brak ocen
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM5
30 min
Queijadinha com goiabada
22 min
Quiche de cebola
1 godz. 10 min
Purê de batata doce e leite de coco
50 min
Suco spicy
10 min
Suco de laranja com beterraba
10 min
Suco detox
10 min
Arroz no vapor
25 min