Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů dýně hokkaidó, nebo máslové dýně
- 5 - 10 gramů zázvoru
- 170 gramů másla, pokojové teploty
- 100 gramů cukru, hnědého
- 1 vejce
- 140 gramů medu
- 350 gramů hladké mouky
- 1 balíček kypřícího prášku do pečiva
- ½ čajové lžičky skořice
- Wartości odżywcze
- na 1 porcí
- Kalorie
- 1207 kJ / 288 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 38.8 g
- Tłuszcz
- 12.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1j 10 menit
Dýňové kroupoto s parmazánem
1 Std. 30 Min
Quiche s fetou a červenou řepou
1 Std. 50 Min
Zázvorové sušenky s medem
1h
Polentová pizza
1h
Karibské kari
45min
Bramborové placičky s červenou řepou a jogurtovým dipem
1h
Špaldová galette s červenou řepou
2 Std.
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45min
Řepánky
1 Std. 45 Min
Ovocný koláč z banánové mouky
45min
Jogurtový koláč se sušenými švestkami (bez cukru)
2 Std.