Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 jalovcových kuliček
- 1 čajová lžička kuliček barevného pepře
- 2 stroužky česneku (1 stroužek do marinády, 1 stroužek na restování)
- 1 snítka čerstvé máty, jen lístky
- 4 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
- 75 gramů olivového oleje
- 500 gramů jehněčích kotlet (4 jehněčí kotlety)
- ½ čajové lžičky soli
- 1400 - 1500 gramů vody (přibližně)
- 30 gramů citrónové šťávy
- 3 polévkové lžíce ghí
- 1 polévková lžíce másla, vychlazeného
Hráškovo-bramborové pyré
- 75 gramů másla
- 150 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů smetany ke šlehání, 33 % tuku
- 500 gramů vody
- 300 gramů brambor varného typu C, oloupaných, na kostky (2–3 cm)
-
300
gramů zeleného hrášku, čerstvého
lub 300 gramů mraženého zeleného hrášku - ¼ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2869 kJ / 685.7 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 59.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.1 g
- Błonnik
- 7.1 g
- Sód
- 209.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí kuličky se salsicciou
40 menit
Bernské rösti (TM6)
Brak ocen
Affogato se zmrzlinou z pečených banánů
10 godz. 55 min
Napa Kimchi
15h
Losos v javorovo-hořčičné omáčce s brokolicí
20 Min
Caesar salát s chřestem a jahodami
40 menit
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1h 50 min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 Min
Rillettes z uzeného lososa
10 min
Loupání brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 min
Kaparová pomazánka se sardinkami
5 min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1h 5min