Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů čedaru, na kusy
- 750 gramů dýně, oloupané
- 500 gramů vody
-
½
čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
lub ¼ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 čajové lžičky bramborového škrobu
- 1 špetku mletého černého pepře
- 1 špetku soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- citrónová kůra, nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
-
2
polévkové lžíce pažitky, nasekané
lub 2 polévkové lžíce plocholisté petrželky, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 4107 kJ / 978 kcal
- Białko
- 61 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 68 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Musaka z červené čočky
2h 20min
Těstovinový salát s fetou a olivami
1óra 40p
Dýňová frittata s petrželovým dipem
40 min
Pikantní zeleninová směs
35 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Celerové ragú s mandlemi
45 min
Květáková pizza
30 min
Vegetariánské chilli
1h 5 min
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1h
Špenátový quiche s kandovanou citrónovou kůrou
1h 20min
Zeleninové placky z plechu
40 min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1h 10min