Zapečená dýně s čedarem

Zapečená dýně s čedarem

4.6 61 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porce

Składniki

  • 200 gramů čedaru na kusy
  • 750 gramů dýně oloupané
  • 500 gramů vody
  • ½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
    ¼ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 2 čajové lžičky bramborového škrobu
  • 1 špetku mletého černého pepře
  • 1 špetku soli
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • citrónová kůra nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
  • 2 polévkové lžíce pažitky nasekané
    2 polévkové lžíce plocholisté petrželky, nasekané

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porce

Białko 61 g
Kalorie 4107 kJ / 978 kcal
Tłuszcz 68 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...