Urządzenia i Akcesoria
Zapečená dýně s čedarem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů čedaru na kusy
-
750 gramů dýně oloupané
-
500 gramů vody
-
¼ kostky kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)½ čajové lžičky kuřecí dochucovací pasty
-
2 čajové lžičky bramborového škrobu
-
1 špetku mletého černého pepře
-
1 špetku soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
citrónová kůra nastrouhaná z 1/2 citrónu, předem omytého
-
2 polévkové lžíce plocholisté petrželky, nasekané2 polévkové lžíce pažitky nasekané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Białko
61 g
Kalorie
4107 kJ /
978 kcal
Tłuszcz
68 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Oblíbené recepty
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 godz. 35 min
Batátové lívance s chilli salsou
40 min
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1 godz.
Hrušky v páře s kořeněnou čokoládovou polevou
40 min
Zapečené jáhly s kuřecím masem a mrkví
1 godz.
Rukolové pesto
5 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Musaka z červené čočky
2 godz. 20 min