Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 150 gramů dýně hokkaidó, bez semínek, na kostky
- 1 vejce
- 100 gramů medu
- 120 gramů fruktózy
- 100 gramů másla, pokojové teploty
- 400 gramů špaldové mouky, plus na pomoučnění válu
- 1 čajová lžička jedlé sody
- 1 polévková lžíce perníkového koření
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce rumu (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 60 kusů
- Kalorie
- 12081 kJ / 2876 kcal
- Białko
- 69 g
- Węglowodany
- 458 g
- Tłuszcz
- 98 g
- Błonnik
- 43 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1h 55min
Banánové vafle s kakaovo-ořechovým krémem
1h 20 min
Beránek z kynutého těsta
1hod. 30min
Mrkvové cookies s rozinkami a kokosem
35 min
Kakaové muffiny z červených fazolí
35 min
Velikonoční ovečka s mákem a povidly
2 Std. 15 Min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1 Std.
Jablečno-ořechové muffiny
45 min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45 min
Dýňovo-jablečný koláč
3 Std.
Čočkovo-dýňová polévka
1 Std.
Dýňový cheesecake se skořicí
1hod. 30min