Urządzenia i Akcesoria
Cranberry Mung Bean Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
10 portions
Składniki
-
mung beans, yellow, dried, split7 oz
-
dried cranberries2 oz
-
water35 oz
-
non-stick spray oil to grease
-
butter2 oz
-
½ oz brown sugar, powderrock sugar powder½ oz
-
1 ½ oz brown rice syrupmaltose syrup1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
69 mg
Białko
0 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy milk and Mantou buns
6 godz.
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Sesame Crème
10 min
Buddha's Delight
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Herbed Spiral Rolls
35 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Red bean ice cream
29 godz. 50 min
Banh ran (sesame balls)
25 godz. 30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min