Urządzenia i Akcesoria
Braised Trotters
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled1 in.
-
pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)30 - 35 oz
-
fermented black bean paste1 oz
-
dark soy sauce1 oz
-
water2 oz
-
green onions cleaned and cut into pieces (3 in.)12
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
steamed rice to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1 godz. 35 min
Hot and sour soup
20 min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min