Urządzenia i Akcesoria
Fried Garlic Pork
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
sesame oil1 tsp
-
12 oz dry-cured ham, diced (¼ in.)Chinese bacon diced (¼ in.)12 oz
-
garlic chives cut into pieces (3 in.)7 oz
-
red chili peppers thinly sliced, to taste1 - 2 oz
-
sugar1 tsp
-
½ tsp rice wineshaoxing rice wine½ tsp
-
soy sauce to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Chicken Stock Paste
45 min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Braised Trotters
1 godz. 10 min
Yellow Chicken Adobo
50 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Cauliflower "Fried" Rice
40 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Cloud Eggs
20 min
Salmon Miso Soup
30 min