Urządzenia i Akcesoria
Fried Garlic Pork
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
sesame oil1 tsp
-
12 oz dry-cured ham, diced (¼ in.)Chinese bacon diced (¼ in.)12 oz
-
garlic chives cut into pieces (3 in.)7 oz
-
red chili peppers thinly sliced, to taste1 - 2 oz
-
sugar1 tsp
-
½ tsp rice wineshaoxing rice wine½ tsp
-
soy sauce to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
611 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Cashew Chicken Stir Fry
30 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min