Urządzenia i Akcesoria
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
pork short ribs cut into pieces12 oz
-
rice wine2 oz
-
dried shrimp1 oz
-
garlic cloves thinly sliced2
-
sesame oil1 tsp
-
dried mushrooms½ oz
-
chicken broth35 oz
-
Chinese cabbage cut into pieces (1 in.)14 oz
-
5 oz bamboo shoots, canned, cut into piecesbamboo shoots, fresh cut into pieces5 oz
-
fresh black wood ear mushrooms cut into pieces4 oz
-
cooked gingko nuts3 ½ oz
-
garlic chives cut into pieces (2 in.)5
-
red chili pepper stem removed, thinly sliced1
-
small scallops4 oz
-
soy sauce2 oz
-
oyster sauce1 oz
-
quail eggs (opcjonalnie)10
-
fresh cilantro leaves to garnish, to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
828 kJ /
198 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Chrysanthemum Tofu Soup
2 godz. 10 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30 min
Summer seafood soup
45 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Shrimp Cakes
30 min