![Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole) Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/36F25125-895F-42AD-B6BC-03C0D6093D9B/Derivates/279e0b03-c6af-4c36-a19e-b95a6f4d11e5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 oz pork short ribs, cut into pieces
- 2 oz rice wine
- 1 oz dried shrimp
- 2 garlic cloves, thinly sliced
- 1 tsp sesame oil
- ½ oz dried mushrooms
- 35 oz chicken broth
- 14 oz Chinese cabbage, cut into pieces (1 in.)
-
5
oz bamboo shoots, fresh, cut into pieces
lub 5 oz bamboo shoots, canned, drained - 4 oz fresh black wood ear mushrooms, cut into pieces
- 3 ½ oz cooked gingko nuts
- 5 garlic chives, cut into pieces (2 in.)
- 1 red chili pepper, stem removed, thinly sliced
- 4 oz small scallops
- 2 oz soy sauce
- 1 oz oyster sauce
- 10 quail eggs
- fresh cilantro leaves, to garnish, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mapo tofu
15 dk
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Summer seafood soup
45 Min
Rice Wine Chicken
30min
Fish soup
40 Min
Beef Adobo
6h 20 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
New England Clam Chowder
45 Min
Ramen Noodle Soup
40 Min