Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)

Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)

4.9 8 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • pork short ribs cut into pieces
    12 oz
  • rice wine
    2 oz
  • dried shrimp
    1 oz
  • garlic cloves thinly sliced
    2
  • sesame oil
    1 tsp
  • dried mushrooms
    ½ oz
  • chicken broth
    35 oz
  • Chinese cabbage cut into pieces (1 in.)
    14 oz
  • bamboo shoots, fresh cut into pieces
    5 oz
    5 oz bamboo shoots, canned, cut into pieces
  • fresh black wood ear mushrooms cut into pieces
    4 oz
  • cooked gingko nuts
    3 ½ oz
  • garlic chives cut into pieces (2 in.)
    5
  • red chili pepper stem removed, thinly sliced
    1
  • small scallops
    4 oz
  • soy sauce
    2 oz
  • oyster sauce
    1 oz
  • quail eggs (opcjonalnie)
    10
  • fresh cilantro leaves to garnish, to taste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 828 kJ / 198 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...