Urządzenia i Akcesoria
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
pork short ribs cut into pieces12 oz
-
rice wine2 oz
-
dried shrimp1 oz
-
garlic cloves thinly sliced2
-
sesame oil1 tsp
-
dried mushrooms½ oz
-
chicken broth35 oz
-
Chinese cabbage cut into pieces (1 in.)14 oz
-
5 oz bamboo shoots, canned, cut into piecesbamboo shoots, fresh cut into pieces5 oz
-
fresh black wood ear mushrooms cut into pieces4 oz
-
cooked gingko nuts3 ½ oz
-
garlic chives cut into pieces (2 in.)5
-
red chili pepper stem removed, thinly sliced1
-
small scallops4 oz
-
soy sauce2 oz
-
oyster sauce1 oz
-
quail eggs (opcjonalnie)10
-
fresh cilantro leaves to garnish, to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
828 kJ /
198 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hakka Yam Abacus
20 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Chinese Long Beans with Pork
25 min
Mapo tofu
15 min
Mantou Buns with Soya Milk
1 godz. 35 min
Mapo Tofu
35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Braised Trotters
1 godz. 10 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Eggplant Sauté
30 min