Asperges et œufs pochés sous-vide

Asperges et œufs pochés sous-vide

3.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portion

Składniki

  • d'huile d'olive et un peu plus pour huiler et pour la finition
    2 c. à soupe
  • oeufs, de taille moyenne (53-63 g)
    4
  • d'asperges vertes épluchées (max. 14 cm de longueur)
    150 g
  • gousses d'ail hachées
    2
  • d'eau environ, à ajuster si besoin
    1600 g
  • de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
    30 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 132 kcal / 550 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 81 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...