Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de cerneaux de noix
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 500 g d'eau
- 350 g de potimarron, en tranches de 1 cm d'épaisseur
- 4 tranches de pain aux graines ou 8 petites tranches
- 200 g de fromage à raclette, en fines tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Tarte automnale
1 Std. 15 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 godz. 45 min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45min
Salade de potimarron, quinoa rouge et feta
40min
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h