Quenelle salate di carote e mandorle
TM5 TM6

Quenelle salate di carote e mandorle

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 150 g di carote, lavate, con la buccia e a pezzi
  • 300 g di robiola a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • ½ cucchiaino di maggiorana secca
  • 1 pizzico di curry in polvere
    lub 1 pizzico di curcuma in polvere
  • 20 g di aceto di mele
  • 5 g di miele
  • 1 pizzico di sale rosa
  • 200 g di bulbo di finocchio a julienne
  • 50 g di mandorle a lamelle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1712 kJ / 409.2 kcal
Białko
6.9 g
Węglowodany
12.1 g
Tłuszcz
37.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
3.4 g
Sód
0 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy