![Tart tatin con pomodori e formaggio fresco Tart tatin con pomodori e formaggio fresco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f8b34d03-16ac-4779-b489-7e364df0b7f8/Derivates/be4ffe0e-2a49-4a20-ad71-6617b6e119a6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pomodorini confit
- 320 g di pomodorini ciliegia a metà e senza semi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di zucchero di canna grezzo
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale integrale
Terminare la preparazione
- 150 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1255.1 kJ / 300 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 29.3 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rotolo di patate con salmone affumicato
1ωρ. 10 λεπτ.
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1ωρ. 10 λεπτ.
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35 Min
Miniquiches di cavolo rosso e formaggio di capra
1sa 20 dk
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 godz. 30 min
Strüdel uva e salsiccia
2 godz.
Quiche broccoli e pesto
1ωρ. 10 λεπτ.
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1 godz. 25 min
Tarte tatin ai pomodori
50 Min
Sformatini verdure e yogurt
40 Min
Burger piselli e ricotta
35 Min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1ωρ. 10 λεπτ.