Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso

Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso

3.9 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 300 g di cimette di cavolfiore a pezzi (4-5 cm)
  • 100 g di cipolla a metà
  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di spinaci freschi in foglia
  • 50 g di panna fresca liquida
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 3 uova
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 550 - 600 g di pasta pronta per pizza
  • 6 rametti di aneto fresco le foglie
  • 200 g di cavolo rosso a pezzi
  • 100 g di mela verde pulita, a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cetriolo a pezzi (2-3 cm)
  • 2 cucchiai di aceto
  • 10 g di zucchero

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 323 kcal / 1352 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 278 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...