Urządzenia i Akcesoria
Pork and porcini roulade
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203.2 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1108.6 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Mixed meat rillettes
4 Std. 10 Min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Tamarind paste
45 Min
Thai Mussels
25 Min
Mai Tai
10 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Baked pumpkin and beef stew
3 Std.
Mick's ciabatta rolls
21 Std. 20 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min