Urządzenia i Akcesoria
Pork and porcini roulade
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203.2 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
1108.6 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and mango salad
35 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
Coulibiac salmon pie
2 godz. 40 min
Cod with citrus butter
40 min
Sweet and sour prawns
1 godz.
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 20 min
Buffalo chicken wings
45 min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4 godz. 30 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Sticky drumettes
2 godz. 45 min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 godz. 30 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.