Urządzenia i Akcesoria
Traditional gluten free French vanilla canelé
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 49 godz. 5 min
12 portions
Składniki
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted to brush50 g
-
vanilla pod seeds scraped1
-
dark rum50 g
-
caster sugar200 g
-
gluten free flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.5 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
729.7 kJ /
174.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 Std. 10 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 Std. 30 Min
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1 Std.
Spiralized spicy pickled carrots
Keine Bewertungen
Gluten Free Dinner Rolls
1 Std. 55 Min
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Blueberry, almond and fennel jam tart
3 Std. 10 Min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
Chevre (Matthew Kenney)
22 Std. 5 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min