Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g plum tomatoes, ripe, cut in halves
- 50 g green peppers
- 40 g onion
- 70 g cucumber, partially peeled
- 1 garlic clove
- 30 g vinegar
- 1 tsp salt
- 50 - 100 g extra virgin olive oil
- 8 ice cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagus cream soup
30 Min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Guacamole
10 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Creamy courgette soup
25 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Steak tartare
30 Min