Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
plum tomatoes ripe, cut in halves1000 g
-
green peppers50 g
-
onion40 g
-
cucumber partially peeled70 g
-
garlic clove1
-
vinegar30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil50 - 100 g
-
ice cubes8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 godz. 15 min
Watercress Soup
25 min
Asparagus Risotto
45 min
Asparagus cream soup
30 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min
Creamy courgette soup
25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Minestrone
45 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min