Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
plum tomatoes ripe, cut in halves1000 g
-
green peppers50 g
-
onion40 g
-
cucumber partially peeled70 g
-
garlic clove1
-
vinegar30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil50 - 100 g
-
ice cubes8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
616 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Salmon tartare
10 min
Guacamole
10 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Béarnaise sauce
15 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Potato and vegetable purée
45 min
Creamy courgette soup
25 min