Asparagus cream soup
TM6 TM5 TM31

Asparagus cream soup

4.0 (20 ocen)

Składniki

  • 400 g white asparagus, peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)
  • 100 g potatoes, cut in pieces
  • 50 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 700 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    lub 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ¼ - ½ tsp salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 50 g spreadable cheese
    lub 50 g cream cheese
  • 50 - 100 g sour cream, 20% fat,
    lub 50 - 100 g Greek yoghurt
  • 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
325 kJ / 77 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy