
Urządzenia i Akcesoria
Asparagus cream soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic clove1
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
spreadable cheese50 g
-
sour cream, 20% fat50 - 100 g
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
77 kcal /
325 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria