Urządzenia i Akcesoria
Asparagus cream soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
white asparagus peeled, woody part discarded, cut in pieces (4 cm)400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic clove1
-
water700 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
50 g cream cheesespreadable cheese50 g
-
50 - 100 g Greek yoghurtsour cream, 20% fat50 - 100 g
-
fresh parsley leaves only, chopped3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
325 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Leek and potato soup
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Ratatouille
40 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Chopped vegetable salad
10 min
Creamy courgette soup
25 min
Asparagus Stem Soup
55 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Basil pesto
10 min
Baked spinach and eggs
40 min
Creamy Courgette Soup
25 min