
Urządzenia i Akcesoria
Berry mousse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
gelatine sheets (2 g per sheet)5
-
water plus extra for soaking50 g
-
mixed fresh red berries (e.g. strawberries, raspberries)300 g
-
sugar (caster sugar)200 g
-
curd cheese (quark)250 g
-
cream, min. 30% fat chilled250 g
-
fresh mint leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
342 kcal /
1432 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria