Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes cut in halves100 g
-
onions cut in halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste600 g
-
20 g olive oilbutter20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
375 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Red Pepper Houmous
5 min
Leek and potato soup
45 min
Chilli con carne
40 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Creamy tomato soup
30 min
Creamy courgette soup
25 min
Vegetable Soup
35 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Meatballs with tomato sauce
45 min
Cauliflower cheese
55 min