Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 300 g ripe tomatoes, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 Tbsp dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g aubergines, cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g courgettes, cut in pieces (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 422 kJ / 101 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Mushroom Risotto
30 min
Vegetable Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Asparagus Risotto
45 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Watercress Soup
25 min