Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
courgettes cut in pieces (2-3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
422 kJ /
101 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Red Cabbage
1 godz.
Versatile Chunky Soup
50 min
Vegetable Soup
35 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Mushroom Risotto
30 min