Urządzenia i Akcesoria
Steamed carrot and courgette tagliatelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
carrots400 g
-
courgettes small, unpeeled400 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
salt to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
263 kJ /
63 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Asparagus cream soup
30 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Rustic bread
2 godz.
Hollandaise sauce
15 min
Potato cakes
45 min
Chopped vegetable salad
10 min
Apple tart
1 godz.
Borscht
50 min
Vegetable soup
35 min