Urządzenia i Akcesoria
Granita z Aperolu®
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
6 porcji
Składniki
-
80 g cukru
-
160 g wody
-
300 g soku pomarańczowego, świeżo wyciśniętego
-
30 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
-
300 g Aperolu®
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
1 g
Kalorie
849 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LODY I GRANITY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Mrożony jogurt
6 godz. 30 min
Granita truskawkowa
15 min
Granita z nektarynek
6 godz. 20 min
Sorbet truskawkowy
5 min
Szybki sorbet owocowy
5 min
Granita w cytrynie
5 godz. 25 min
Eliksir wiedźmy
10 min
Sorbet z truskawek
1 godz.
Lody maślankowe o smaku malinowo-pomarańczowym
5 min
Granita grejpfrutowa z rumem
10 min
Angielski pudding z Varomy z sosem waniliowym
40 min
Czarne bułki do burgerów
2 godz.