Urządzenia i Akcesoria
Creamy Tomato Soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
onion quartered150 g
-
olive oil40 g
-
fine sea salt to taste6 - 8 tsp
-
caster sugar3 tsp
-
dried oregano (opcjonalnie)3 tsp
-
4 heaped tsp stock paste, homemadestock cubes (for 0.5 l each) crumbled3
-
tomatoes, ripe quartered3000 g
-
double cream300 g
-
fresh basil leaves6 - 12
-
fresh parsley leaves only2 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
950 mg
Białko
4 g
Kalorie
725 kJ /
173 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Spiced Moroccan Lentil Soup
35 min
Leek and Potato Soup
1 godz.
Chilli con Carne
40 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Creamy tomato soup
30 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.