
Urządzenia i Akcesoria
Parfait allo yogurt e frutta arcobaleno
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 porzioni
Składniki
-
di zucchero80 g
-
di yogurt greco250 g
-
di mascarpone150 g
-
di panna, qualsiasi tipo100 g
-
di estratto di vaniglia naturale1 cucchiaino
-
di ananas fresco affettato100 g
-
di kiwi affettato100 g
-
di pesca a cubetti (1 cm)100 g
-
di fragole100 g
-
di lamponi100 g
-
di mirtilli freschi100 g
-
di granola40 g
Wartości odżywcze na 6 porzioni
Kalorie
1690.7 kcal /
7073.9 kJ
Białko
38.5 g
Tłuszcz
83.4 g
Węglowodany
211.4 g
Błonnik
19.4 g
Tłuszcz nasycony
47.5 g
Sód
687.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Un morso di arcobaleno
49 Przepisów
Włochy
Włochy