Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de poro, en trozos
- 3 ramas de apio, en trozos
- 2 zanahorias, en trozos
- 500 g de cola de langosta, con cáscara
- 90 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 2 ramas de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cáscara de naranja
- 50 g de puré de tomate
- 50 g de brandy
- 60 g de harina
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 250 g de crema
- 1 ramillete de cebollín, finamente picado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3146 kJ / 749 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa holandesa TM6
15 Min
New York con salsa bernesa
45h
Ensalada César con chipotle
30 Min
Mantequilla de ajo y echalote
10 Min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1sa
Salsa holandesa
15 Min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2h 20min
Sopa de camarón y hoja santa
25 min
Filete a la pimienta
20 dk
Bisque de camarón
25 min
Ensalada César
10 Min
Huevos benedictinos
1sa