Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de poro, en trozos
- 3 ramas de apio, en trozos
- 2 zanahorias, en trozos
- 500 g de cola de langosta, con cáscara
- 90 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 2 ramas de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cáscara de naranja
- 50 g de puré de tomate
- 50 g de brandy
- 60 g de harina
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 250 g de crema
- 1 ramillete de cebollín, finamente picado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3146 kJ / 749 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de lima yucateca
40 min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1óra
Salsa holandesa
15 min
Filete a la pimienta
20 min
Huevos benedictinos
1óra
Ostiones Rockefeller
20 min
Bisque de camarón
25 Min
Ensalada César
10 min
Salsa Bernesa TM6
20 min
Salsa holandesa rápida
10 min
Dip de alcachofa y espinaca
30min
Salsa holandesa TM6
15 min