Urządzenia i Akcesoria
Frijoles charros
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 porciones
Składniki
-
100 g de pancetta en rebanadas de ½ cm de grosor y cortada en trozos
-
100 g de chorizo
-
50 g de cebolla
-
2 chiles serranos
-
1 jitomate saladet
-
10 g de aceite
-
1 lata de frijoles negros cocidos grande
-
1 pizca de comino en polvo
-
tortillas de maíz para servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
11 g
Kalorie
1130 kJ /
269 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
CASERO Y SABROSO
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Frijoles charros
35 min
Jugo de carne al chipotle
55 min
Chili con carne
30 min
Frijoles negros
14 godz.
Frijoles negros
25 min
Res con chile estilo tailandés
30 min
Empanadas de picadillo
40 min
Frijoles de la olla
2 godz.
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1 godz.
Sopa de garbanzos (Revithia)
1 godz. 40 min
Frijoles puercos
15 min
Birria
1 godz.