Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 1500 g lombinho de porco
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 502.1 kJ / 120 kcal
- Białko
- 20.7 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 53.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 500 g de bife de vaca
35 dk
Cozer 6 peitos de frango
35 dk
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15 Min
Cozer 200-400 g de alho-francês
30 Min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 dk
Cozer 500 g de lombinho de porco
30 Min
Cozer 3 peitos de frango
30 Min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 Min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25 Min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 dk
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 dk