
Urządzenia i Akcesoria
Arroz de miúdos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
6 doses
Składniki
-
miúdos de borrego cortados em pedaços500 g
-
vinho tinto160 g
-
dentes de alho3
-
malagueta vermelha s/ sementes½
-
sal mais q.b. p/ temperar1 c. chá de
-
folhas de louro2
-
salsa20 g
-
azeite40 g
-
cebola80 g
-
cominhos½ c. chá de
-
água900 g
-
arroz agulha300 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
377.3 kcal /
1578.7 kJ
Białko
17.8 g
Tłuszcz
11.8 g
Węglowodany
43.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
474.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Abril com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia