Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 2 - 3 filetes de peixe (ex: salmão, 150 g cada aprox., 2-2,5 cm espessura)
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 803.4 kJ / 192 kcal
- Białko
- 40.2 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 114 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 200-500 g de cenoura
35 min
Cozer 400-800 g de couve
30 min
Cozer 600-800 g de curgete
35 min
Cozer 600 g de ervilhas
30 min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 min
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25min
Cozer 400-800 g de brócolos
35 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min